Åkertäppan

Åkertäppan


Åkertäppan är vår senaste förskola. Den invigdes i mars 2020, då vi flyttade vår förskola Centrumhuset från Storgatan till nya och anpassade lokaler i Åkershus. Förskolan ligger på två plan och har stora härliga fönsterpartier. De minsta och mellanstora barnen på avdelningarna Nyckelpigan och Humlan huserar på bottenvåningen, medan de äldsta barnen på avdelning Fjärilen har sin verksamhet på våning 2, varifrån vi har en härlig utsikt ut över närområdet. Gården är nybyggd och utformad helt enligt våra önskemål. Med våra minibussar tar vi oss lätt ut till skog och hav och för kortare utflykter i närområdet använder vi cargo bikes.


Vår kock Camilla lagar fantastisk mat från grunden och ser till så att barnen är mätta och nöjda och orkar med dagens alla aktiviteter. Följ gärna vårt instagramkonto @akertappanskock för att kika närmare på hur en dag i köket ser ut.

Hitta hit


Åkertäppan ligger i utkanten av Åkershus på adress Åkershus 30. Förskolan ligger ett par hundra meter från nya Gullåkraskolan, som beräknas vara färdigbyggd år 2022.

Kontakta oss


Ansvarig för Åkertäppan är Monica Tullberg. Du når henne på telefon 0790-15 45 05.

IMG_4945
IMG_4944
IMG_4942
IMG_4946
IMG_4936
IMG_4934
IMG_4933
IMG_3404

Jeppsagårdens personalkooperativa förskolor

Copyright © Alla rättigheter förbehållna